OLEMME MUUTTANEET!                            MYYMÄLÄ AVOINNA

         LENTÄVÄN LAPASEN UUSI OSOITE: POSTIKATU 10 D, JÄRVENPÄÄ              ma - ti, to - pe 10-18
SISÄÄNKÄYNTI VENNY SOLDANIN RAITILTA                                                           ke 10-20

                                    lauantaisin 10-15
                                          verkkokauppa 24 h

                                                                                               

                                                                                                         

Lentava Lapanen English

Lentava Lapanen Svenska

Lentava Lapanen Deutsch

Tapahtumat

Molla Mills & Virkkuri 4

Tervetuloa tutustumaan uunituoreeseen Virkkuri 4 kirjaan tekijänsä Molla Millsin kertomana. Virkkauskuningatar Molla Mills on käynnistänyt kirjoillaan maailmanlaajuisen virkkausbuumin: Virkkuri on käännetty jo kymmenelle kielelle ja julkaistu kolmella mantereella!

Uuden Virkkurin kekseliäät ideat ja hauskat yksityiskohdat sopivat kaikenikäisille, jotka haluavat erottua massasta.Oma huone sisustetaan pyöreällä matolla ja näyttävällä pikselijulisteella. Vieraita varten virkataan pehmeitä lattiatyynyjä ja tärkeät pikkutavarat kätketään siisteihin säilytyskoreihin. Itse tehty laukku tai reppu viimeistelee asun, ja kaveria voi ilahduttaa kivalla kuulokepussilla tai kirjavilla pompomkoruilla.Suuri osa kirjan malleista onnistuu aloittelijaltakin, ja taitavampi harrastaja saa haastetta monivärisistä pinnoista. Kirjan mukana tulee kaava-arkki oman julisteen suunnittelua varten.

keskiviikko, 25. lokakuu 2017 asti keskiviikko, 04. lokakuu 2017 16:00 - 20:00

Magic loop ja kaikki sukista

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää sukista. Miten saada istuvat sukat? Mikä ihmeen magic loop? Miksi kantapäähän jää aina reiät? Näihin ja moneen muuhun saat vastauksia kaksipäiväisellä tehosukkakurssilla. Kurssilla opetellaan sukat kärjestä ja varresta yksi kerrallaan tai molemmat kätevästi yhdessä. Aloitamme perjantaina 27.10. kello 18.00 magic loopista. Voit tehdä sukat joko kärjestä tai varresta alkaen. Kurssi jatkuu lauantaina kello 15 - 18, jolloin opetellaan pari erilaista kantapäätä, kärkikavennukset ja sukansuun joustavat päättelyt. Lisäksi neuleneuvontaa sekä aloittelijoille että kokeneemmille neulojille. Voit ottaa mukaan parittomaksi jääneet varret/terät kantapäätä varten.

Kurssin vetäjänä toimii Kati Nuijanmaa ja kurssin hinta on 56 e / hlö. Maksuun sisältyy ohjaus, materiaalit ja pientä purtavaa kurssipäivinä. Lisäksi -10 % alennus materiaaleista.

perjantai, 27. lokakuu 2017 asti lauantai, 28. lokakuu 2017 18:00 - 18:00

Veera Välimäki & Karuselli

Suomen ykkösneulesuunnittelija Veera Välimäki teki meille Karusellin, helpon ja ajattoman huivimallin. Tervetuloa tapaamaan Veeraa ja ihailemaan huiveja. Karuselli vie sinut maailmapyörän huipulle ja läpi vuoristoradan. Malli on suunniteltu Handun värikkäälle, Silkalle merinolle.

keskiviikko, 01. marraskuu 2017 asti perjantai, 20. lokakuu 2017 17:00 - 20:00

Neulekahvila Lentävä Lapanen logo

Postikatu 10
Järvenpää
puh. 050 434 2374
info @ lentavalapanen.fi

Avoinna arkisin 10-18, keskiviikkoisin 10-20, lauantaina 10-15

Tilaa uutiskirje

Tilaa Lentävän Lapasen uutiset sähköpostiisi.
captcha 
Roskapostisuoja: Kirjoita alimpaan laatikkoon vieressä olevat merkit.
Go to top