Kivijalkamyymälän toiminta on päättynyt,

                    kiitos kaikille asiakkaille kymmenestä ihanasta vuodesta!                  

                                                    

                
Soft Donegal -merinoa löytyy taas, siirry VERKKOKAUPPAAN.

                   

                                                                                                         

Lentava Lapanen English

Lentava Lapanen Svenska

Lentava Lapanen Deutsch

Tervetuloa Lentävään Lapaseen!

Lentävä Lapanen on lankakauppa ja kahvila, lisäksi verkkokauppa palvelee 24/7. Lentävä Lapanen on myös lankojen Ihmemaa ja neulojan olohuone. Meillä voit hetkeksi hengähtää suunnittelemaan, ideoimaan ja neulomaan kahvikupin äärelle. Se on kohtaamispaikka kaikille neulomisesta tai käsitöistä kiinnostuneille. Neulominen, kuten kaikki käsillä tekeminen, tekee onnelliseksi, kehittää muistia ja auttaa rauhoittumaan. Meillä ei myöskään ole kiellettyä kommentoida vieraisiin pöytiin.

Lapasen tarina:

Ystävykset ja naapurit Taina, Neuloosimanageri ja Tarja, Neulonomi  miettivät vuosien aikana aina silloin tällöin, että olisi kiva tehdä jotain.... Nimi Lentävä Lapanen oli etukäteen jo keksitty, olisi kauppa sitten mikä hyvänsä, mutta mitään sellaista mahti-ideaa ei kuitenkaan syntynyt. Kunnes sitten eräänä päivänä....

Erinäisten ideointi-iltojen jälkeen syyskuussa 2012, tuli Tainalta Tarjalle tekstiviesti; "Neulekahvila Lentävä Lapanen, perustetaanko"? No Tarjalta kesti vastata juuri niin kauan kuin hän näpytteli vastauksen; "Joo". Sen jälkeen loppu onkin historiaa. Lokakuussa 2012 oli viralliset paperit tehtynä ja yritys perustettuna ja marraskuun 7. päivänä 2012 vietettiin avajaisia.

Vauhti ei ole hiljentynyt tämänkään jälkeen. Lentävässä Lapasessa järjestetään jos jonkinlaista tapahtumaa, kurssitoiminta on vilkasta ja onpa tehty myös Lapas-matka Italiaan sekä Tampereen Kädentaitomessuille asiakkaiden kanssa.

Neulelankoja puodista löytyy varmasti jokaiseen makuun. Pyrimme pitämään valikoimissamme niin perussukkalankaa kuin käsinvärjättyjä erikoislankojakin. Puikkoja löytyy bambuisia, hiilikuituisija, alumiinisia ja suuren suosion saavuttaneita puisia neliskulmaisia.

Meiltä saa Järvenpään parasta kahvia, Porvoon Paahtimon tummaa paahtoa! Teevalikoimasta löytyy vihreää ja mustaa teetä, maustettuna ja ilman. Pullat ja pikkupiirakat Rönttösrouvan lähileipomosta, ruokaisammat piirakat, kakut, pikkuleivät muut herkut valmistamme omassa keittiössä. Tuotteet ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja valikoimista löytyy myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

Tervetuloa nauttimaan mahtavasta tunnelmasta.

Neulominen lähtee Lapasesta!

001_h180.png01_h180.png02_h180.png03_h180.png04_h180.png05_h180.png06_h180.png07_h180.png

Kurssit ja tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia.

Neulekahvila Lentävä Lapanen logo

Emalipolku 2 B (Emalikukan kiinteistö)
Järvenpää
puh. 050 434 2374
info @ lentavalapanen.fi

Avoinna arkisin 10-18, lauantaina 10-15

Tilaa uutiskirje

Tilaa Lentävän Lapasen uutiset sähköpostiisi.
captcha 
Roskapostisuoja: Kirjoita alimpaan laatikkoon vieressä olevat merkit.
Go to top