Kivijalkamyymälän toiminta on päättynyt.

Kiitos kaikille asiakkaille kymmenestä ihanasta vuodesta!                  

                                       

Soft Donegal -merinoa löytyy taas,

siirry VERKKOKAUPPAAN

                                                                                                         

Olemme saaneet nauttia helteisestä kesästä ja pikkuhiljaa jo alkaa neulontasormia kutkuttamaan. Meidän syksyn kick off oli Krapilla pidetty Lankapaja. Kyllä meillä olikin hauskaa sadan hengen voimalla!

Pääesiintyjänä oli aina ihana Veera Välimäki. Hän kertoi suunnittelijan työstään ja mitkä seikat ovat hänelle tunnusomaisia otsikolla "Miksi harmaata raitaa?". Lisäksi Veera esitteli uusia neulemallejaan. Ja kyllä ne jäivät kutkuttamaan.

 

Päivän aikana oli mahdollista osallistua viiteen erilaiseen pajaan, joissa synnytettiin mitä mukavampia töitä. Handun Ilu opasti sukkalankun maalauksessa, Kostamon Kirsi ahkeroi projektipussukoiden ompelupisteellä, Pensolan Anu organisoi Ufoista uusi elämä pajaa, Liisa Hasunen innosti vuoden käsityötaidossa eli kirjonnassa ja Nuijamaan Kati antoi monenlaisia vinkkejä neuleiden aloituksessa ja päättelyssä.

 

Krapin oma retro-Pirkko toi terveiset Cheekin "Valot sammuu" konsertista ja veti meille ainutlaatuisen, mukaansatempaavan taukojumpan.

Toinen esiintyjä oli Woolenberryn Janina Kallio, jolta ilmestyi kesällä esikoisneulekirja Lumoavat neulehuivit. Janina kertoi kirjan synnystä ja esitteli kirjassa olevat upeat huivit. Hänen Lainehilla huiviohje toimi tapahtumahuivina ja monet olivatkin ehtineet saada jo valmiiksi.

 

Kiitos kaikille mukana olleille! Ensi vuonna uudelleen, onneksi keskiviikon neuleillat alkavat taas syyskuussa!

Neulekahvila Lentävä Lapanen logo

puh. 050 358 4556
info @ lentavalapanen.fi

Go to top