Kivijalkamyymälän toiminta on päättynyt.

Kiitos kaikille asiakkaille kymmenestä ihanasta vuodesta!                  

                                       

Soft Donegal -merinoa löytyy taas,

siirry VERKKOKAUPPAAN

                                                                                                         

Syksyn aloitus viikonloppu Krapin Pajalla toteutetaan tällä kertaa hybridisti, kuten tässä ajassa on tyypillistä. Paikanpäälle ihastuttavaan kulttuurikaramelliin otamme vain sallitun 50 henkilöä. Lisäksi tarjoamme vaihtoehtoisesti striimattua lähetystä, joten voit osallistua myös kotisohvalta, saat 25 € hintaan kaikkien pajojen vinkit ja voit seurata livenä Sarin ja Tupu Mennun esitykset.  Linkki tapahtumaan lähetetään osallistujille kyseisen päivän aamuna. Paikanpäällä pääset toki tunnelmaan ja saat apua, vinkkejä ja mitä parasta neuleseuraa!

Paikalle saapuvat pääsevät seuraamaan Sari Nordlundin tarinaa ja hipelöimään hänen suunnitteliaan neuleita. Sari suunnittelee niin omalla brändillään kuin Novitan tiimissä. 

sari norlund 2

kuva: Sari Nordlund

 

Pajatarjottimelle on lisätty Maskipaja jota vetää Kirsi Kostamo! Nyt viimeistään voit ommella itsellesi kestävän ja sopivan kasvomaskin. Huom Tämä ei ole virallinen kasvomaski, joka suojaisi käyttäjäänsä viruksilta tai muilta taudeilta. 

 

Muut pajat ovat

Neulakirjapaja -  huovutuspaja, jossa valmistuu kätevä, mukanakulkeva neulakirja. Neulat, nupit ja silmukkamerkit pysyvät tallessa. Pajaa vetää Kati Nuijanmaa

Neulottu neliöpaja - jossa opetellaan neulomaan keskeltä aloitettava neliö. Paloista saattaa syntyä peitto tai kirjankannet. Pajaa vetää Tiia Niemi.

Kehyskudontapaja - hullaannut kehyskusontaan! Tee se itse kehys ja kokeile hauskaa ja koukuttavaa solmeilua. Saatat innostua! Pajaa vetää Sinikka Aalto.

Kirjontapaja - kirjonnan kirjopajaa vetää Tupu Mentu

Koko päivä mukavaa ohjelmaa 11.00 - 17.00 sisältää ohjelman, maittavan lounaan ravintola Mankelissa, kahvit ja tervetulomaljat. Osallsitumismaksu paikanpäälle 75 € ja striimattuna 25 € mikäli haluat seurata tapahtumaa kotisohvalta.

Liput ovat myynnissä verkkokaupassa.

 

Neulekahvila Lentävä Lapanen logo

puh. 050 358 4556
info @ lentavalapanen.fi

Go to top