Kivijalkamyymälän toiminta on päättynyt.

Kiitos kaikille asiakkaille kymmenestä ihanasta vuodesta!                  

                                       

Soft Donegal -merinoa löytyy taas,

siirry VERKKOKAUPPAAN

                                                                                                         

Kymmenen vuotta sitten me, neuloosimanageri Taina ja neulonomi Tarja, elimme suurinta unelmaamme, kun Neulekahvila Lentävä Lapanen syntyi. Aloitimme toimintamme Järvenpään keskustassa Perhelän korttelissa vaikka alusta saakka tiesimme, että muutaman vuoden päästä on muutettava. Seuraava paikka löytyi ihan läheltä Postikadulta. Sieltä tiemme vei upeaan Emalikukan kiinteistöön, jossa olemme nyt viettäneet muutaman ihanan vuoden.

 

Näiden kymmenen vuoden aikana olemme kokeneet monenlaista: olemme kiertäneet messuja, järjestäneet erilaisia tapahtumia, joista Neuleiden yö on ollut meille myös yksi upeimmista kokemuksista. Toivomme, että olemme voineet tuottaa myös teille asiakkaillemme ja ystävillemme paljon iloa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Monista teistä rakkaista asiakkaistamme olemme saaneet loppuelämän kestäviä ystäviä ja tämä on yksi suurimmista onnen ja ilon aiheistamme.

Edes Covid-19 ei meitä lannistanut mutta sitten eteemme tuli tilanne, johon meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa. Tuntuu epäreilulta, että jokin asia tekee valinnan puolestamme, mutta nyt olemme siinä tilanteessa, että terveys on tärkeämpää kuin yrittäminen. Tästä syystä olemme joutuneet tekemään raskaan päätöksen. Lentävä Lapanen laskeutuu pysyvästi ja toimintamme päättyy. Puodissa aloitamme loppuunmyynnin lauantaina 6.8.2022.

Haluamme kiittää kaikkia ihania asiakkaitamme, tavarantoimittajia sekä muita yhteistyökumppaneita näistä upeista vuosista.

Annetaan neulomisen lähteä lapasesta nyt ja aina.

  

ovet avautuivat 22.11.2012                                                               Ensimmäinen Neuleiden Yö

Neulekahvila Lentävä Lapanen logo

puh. 050 358 4556
info @ lentavalapanen.fi

Go to top