Kivijalkamyymälän toiminta on päättynyt.

Kiitos kaikille asiakkaille kymmenestä ihanasta vuodesta!                  

                                       

Soft Donegal -merinoa löytyy taas,

siirry VERKKOKAUPPAAN

                                                                                                         

Salaisten Ystävät kohtasivat lauantaina 7.6. ja paikalle saapui kymmenkunta neulojaa. Osa löysi oman Ystävänsä ja juttua riitti! Oli hauska kuulla millaisia odotuksia esim. käsialasta oli syntynyt. Kuvassa Anne ja Anu, joista Anu oli Annen Salainen Ystävä. Anne kohtasi myös Mariannen, joka ilahdutti häntä.

Keräsin osallistujilta palautetta, jota alla muutama suorina lainauksina. Kaikenkaikkiaan rinkiin oltiin oikein tyytyväisiä! Kehitettävää tietty löytyy aina, esim. selkeämmät raamit lähetyksiin, tosin ihan oikeaan postikorttiin oltiin tyytyväisiä, niitä kun saa nykyään aika harvoin. Leikin aikana jäi yksi osallistuja pois ja muutama ehti muuttaa. Osallistujat olivat pääosin löytäneet leikin facebookista ja olivat ensikertalaisia.

- Salainen Ystävä -rinki on ollut mielenkiintoinen kokemus. Se kuinka miettii jotain pientä muistamista jollekin ihan vieraalle ihmiselle ja kirjoittaa hänelle. On ollut myös ilo saada itse yllätyspaketteja. Kiitos emolle.

Tämä oli toteutettu hyvin! :) sähköpostit, joissa oli erilaisia vinkkejä, motivoivat pakettien lähettämisessä. Ja mukava, kun paketteja tuli sivuillenne näkösälle. Eniten jäi harmittamaan, kun ystäväni ei muistanut niin usein kuin oli tarkoitus. Kiitos mahtavasta vedosta!

- Salainen Ystävä oli mitä mainioin rinki. Nautin saamistani paketeista valtavasti! Sain vastaanottaa todella taidokkaita käsitöitä, vinkkejä yms. 3 kk:tta oli mielestäni sopiva aika, ei ehtinyt kyllästyä, mutta oli riittävästi aikaa tehdä jotain käsitöitä. En koe itseäni kovin taitavaksi neulojaksi, en silti pitänyt kynnystä tulla mukaan korkeana.

- Minusta neulerinki oli oikein onnistunut. Sain mukavia tervehdyksiä ja tiedotus oli hyvää sähköpostitse/sivuillanne. Ainut mikä olisi ollut mukava… en tiennyt saiko ystäväni paketteja, sillä hän ei ottanut kuvia paketeista.

-  Pakettilähetysmahdollisuus 1 krt / kk esim. max arvo ja pieniä välimuistamisia 2kert/kk.dessa.

Enemmän tietoa ystävältä eli esim. syntymäpäivä, omat toiveet ja inhotukset. Ihana piristävä kokemus, mukaan lähtisin koska vain uudelleen.

 

Näiden blogien kirjoittajat olivat mukana:

Katjun Kannoilla,

Kotkarankki ja Tuulen askeleet

 

Neulekahvila Lentävä Lapanen logo

puh. 050 358 4556
info @ lentavalapanen.fi

Go to top