Kivijalkamyymälän toiminta on päättynyt.

Kiitos kaikille asiakkaille kymmenestä ihanasta vuodesta!                  

                                       

Soft Donegal -merinoa löytyy taas,

siirry VERKKOKAUPPAAN

                                                                                                         

#Jätskipipokisa on päättynyt ja raadin valitsemat työt palkittiin eilen, tietysti samalla jäätelöitä maistellen. Raatia veti tyylikäs Virkkuri kirjailija Molla Mills, raadissa olivat myös Ilun Handun värjäri Ilona Korhonen, Costo hattujen Anders Bengts, Lentävän Lapasen Tarja Jussila sekä tietysti 3 kaverin kaverukset. Pipoja tuli yhteensä 11, huiveja yksi, lisäksi saimme 3 essua, 3 patalappua sekä sukat ja lapaset. Raati tutustui töihin etukäteen valokuvien perusteella ja livenä eilen. Jokainen oli valinnut omat suosikkinsa.

 Molla esittelee kivoja patalappuja ja Kierre pipoa. Patalaput    tulivat Imatralta ja Laitilasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PALKITUT TYÖT

Crazy hassuttelupipo tunnustuksen sai tämä tamperelaisen Virpi Laineen tekemä hauska hattu. Virkatussa hatussa näkyy molempien järjestävien tahojen brändi. Se on iloinen ja luovasti toteutettu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyylikäs ja taidokas maininnalla palkittiin Cherry on a Top kirjoneulepipo. Sen suunnitteli ja toteutti järvenpääläinen Tiia Niemi. Tässä pipossa yhdistyy jätskipikarien eri maut ja se sopii mainiosti niin naisille kuin miehille.

Tästä piposta lisää langanpaastakiinni blogissa.

Käytännöllinen ja miehekäs maininnalla palkittiin Lippapipo. Sen retrohenkinen ilme tuo 3 kaverin Saulille mieleen lapsuuden parhaimman lippalakin. Pipo miellytti myös Andersin silmää. Tämän pipon suunnitteli ja toteutti kouvolalainen Kati Sailio.

 

 

Vuodenajan mukaan palkitsimme kesäpipo Kierre nimisen työn. Sen oli suunnitellut tuusulalainen Terttu Kuitunen.  

 Rento pipo on tehnyt Katian cotton strech langasta. 

 

 

 

 

 

 

 

 Huivisarjan palkinnon saa järvenpääläinen Anna-Marja Parkkinen huivilla nimellä Olo oranssi on!

 

 

 

 

 

YLEISÖÄÄNESTYS JATKUU 6.6. asti

Palkitsemme vielä yleisön suosikin. Käy äänestämässä joko liikkeessämme tai facebookissa. Äänestäjien kesken arvomme lankapalkintoja ja voittaja saa samoin kuin muut palkitus "kassillisen" lankaa. Kaikki kisaan osallistuneet palkitaan myös herkullisilla jäätelöillä. Tarkkailkaa siis postianne ; ) Kiitos mainioista kilpailutöistä, 3 kaveria kertoo aikanaan mihin huutokaupan tuotto osoitetaan.

   Lisäksi saimme 3 kaverin väreissä toteutetut sukat ja lapaset sekä 3 kivaa esiliinaa sekä kassin, jossa on Lentävä Lapanen <3

 

Neulekahvila Lentävä Lapanen logo

puh. 050 358 4556
info @ lentavalapanen.fi

Go to top